de Streekbakker
Zaterdag 15 april 2017 vierde de Streekbakker dat ze één jaar in de bakkerij op de Thijmstraat zitten.
Al een jaar lang elke ochtend heerlijk vers brood bij Jorrit.
Jorrit van Engen van "De Streekbakker" nam in april 2016 de bakkerij van Jeanine en Ben Klaassen over:
"Toen ik acht jaar oud was wist ik het al: ik wil bakker worden. Ik mocht met bakker Jos mee als hij brood ging bezorgen. Ik was blij toen ik de opleiding tot bakker kon volgen en mocht gaan werken. Het was heerlijk om ’s ochtends heel vroeg op te staan en op pad te gaan. Ik genoot van de stilte van de nacht. Mijn ervaring heb ik opgedaan in bakkerijen in Nijmegen, Leuth, Lent en Groessen. In 2005 heb ik de keuze gemaakt voor natuurlijk en eerlijk bakken, eerst als bakker en bedrijfsleider bij Driekant, een bakkerij /zorgbedrijf in Zutphen en sinds 2012 als zelfstandige. Ik wil nu alleen nog met natuurlijke producten werken.
Met ruim twintig jaar ervaring is mijn passie alleen maar gegroeid en maak ik mijn keuzes bewuster. Ik schrijf nu mijn eigen verhaal als De Streekbakker."
aldus Jorrit van Engen.
Facebook: De Streekbakker
Twitter: @De Streekbakker
Jeanine en Ben Klaassen kunnen het nu wat rustiger aan gaan doen.
2017
Zaterdag 15 april 2017 viert de Streekbakker dat ze één jaar in de bakkerij op de Thijmstraat zitten.
Al een jaar lang elke ochtend heerlijk vers brood bij Jorrit.
2015
Dit jaar de laatste kerstbroden van bakkerij Bakkerij Ben Klaassen
Per 1 maart 2016 neemt Jorrit van "De Streekbakker" de bakkerij over en kan Ben Klaassen na 45 jaar broodbakken het hopelijk wat rustiger aan gaan doen.
-
2013
Bakkerij Klaassen bestaat 25 jaar!
Vanaf 1987 in de Thijmstraat actief: Ben en Jeanine Klaassen, met vers en ambachtelijk brood.
Kijk hier voor de bakkerij-website, hieronder voor foto's.
Ben Klaassen volgt zijn vader in het bakkersvak en gaat vanaf 1975 vakdiploma's halen om daarna bij zijn vader in de bakkerij te gaan werken. In 1987 neemen Ben en Jeanine de zaak over.